Jak končí prodejci nelegálního SW?

Jelikož se na internetu stále častěji objevují prodejci nelegálního softwaru, rozhodli jsme se zakročit proti takto prováděnému protiprávnímu jednání. Naše společnost začala provádět pravidelné kontrolní nákupy, které prokázali, že prodej nelegálního software je možný u i tzv. dobře vypadajícího e-shopu.

Úspěšnost takových e-shopů, či prodejců na aukčních portálech je velice krátká. Pokud prodejci neukončí prodej nelegálního software vlivem nátlaku nespokojených zákazníků, pak jejich protiprávní jednání ukončí policie spolu s organizací BSA, která bojuje proti šiřitelům softwarového pirátství. Proto vždy dbejte na vyšší obezřetnosti při nákupu software.

Pokud uvažujete nad nákupem softwaru na e-shopu, který vám připadá jen trochu zvláštní, pak jste jen kousek od toho, nechat se napálit. Prodejců, kteří prodávají nelegální software je tolik, že pravděpodobně i ten jen trochu pochybný je jedním z nich. Jakmile se budete chtít na prodejce zpětně obrátit se stížností, nejspíš vás přivítá hláška:

neplatný web

 

Malá ukázka prodejců, kteří své protiprávní jednání museli již ukončit.


www.profisoftware.cz

www.mslicence.cz
www.levnelicence.cz
www.smartlicence.cz
www.mslevne.cz
www.allthewin.com
www.software-recycling.cz
www.nejlevnejsi-software.cz
www.windowslicence.cz 
www.mslicence.sk
www.obchod.atoner.cz
www.softwarezahubicku.cz
www.royalsoftware.cz
www.digiklic.cz
www.levny-office.cz
www.msoffice24.cz


prodejce-legalinho-software

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.